Delendorff blev etableret i vinteren 2005. Siden da er det gået rigtig stærkt. Vi har været involveret i mere end 350 forskellige udviklingsprojekter og processer, foruden utallige foredrag og inspirationsoplæg. Vi er ikke bare et rådgivningsfirma! Vi tager ansvar og løser opgaverne i tæt samarbejde med vores kunder, og har derved erhvervet os et bredt spektrum af erfaringer og kvalifikationer på tværs af offentlige organisationer og private virksomheder.

Jacob Høj Jørgensen

Chefkonsulent, Ejer af Delendorff
M.Sc.(Econ.), Ph.D.

”Udvikling kræver viden, tillid og mod til at prøve nye veje. Når alle tre elementer er tilstede skaber det værdi hos dig fordi det fører til ny praksis. Det bedste ved mit job er når du som kunde har brudt en måde at se tingene på og har flyttet dig i praksis. Det er forskellen mellem før og efter jeg kigger på, og så selvfølgelig hvor meget du smiler! Jeg har haft en god dag, når vi på kontoret og sammen med vores kunder har nået målet og har haft det sjovt i en udviklingsproces. Det har vi heldigvis rigtig tit!”

Læs mere om Jacob

Jacob er sparringspartner, rådgiver og facilitator i udviklingsprocesser – fra konceptudvikling til implementering og lancering. Han har erhvervet sig en gennemgående forståelse for processer gennem mange års erfaring og forskning. Derudover er han tæt tilknyttet flere universiteter som ekstern lektor, og publicerer løbende artikler i internationale videnskabelige tidsskrifter.
Når der holdes fri står den på presset druesaft – nogle kalder det ”vin”, hygge med børnene og en løbetur.

Helle Wind Poulsen

Seniorkonsulent
Mag.art. 

”Det bedste ved mit arbejde er at jeg aldrig keder mig, for der er ikke er nogen opgaver, der er ens. Selvfølgelig er der forskning, metode og erfaring der går igen – den har vi, og den bruger vi! Men selve PROCESSEN er altid ny, fordi den tager udgangspunkt i hvor vores kunde er lige nu, og tilrettelægges efter hvor kunden gerne vil hen. At vi ikke har en fast kasse til hver kunde betyder også, at vi har mulighed for at guide vores kunde helt i mål. Det er fedt!”

Læs mere om Helle

Helle fungerer som koordinator af aktiviteter med samarbejdspartnere, og som sparringspartner på proces og organisering. Hun skaber relationer til interessenter og samarbejdspartnere, og står for den praktiske organisering bag og afvikling af en lang række aktiviteter. Hun er desuden den drivende kraft bag og analyse og erfaringsopsamling, dokumentation, afrapportering samt formidling af projekternes aktiviteter. Fritiden bliver brugt på frivilligt arbejde i Røde Kors, altankasser og kulinariske oplevelser.

Lea Mejlholm

Udviklingskonsulent
Cand.mag.

”Jeg er særligt optaget af forholdet mellem udvikling og kreative og innovative processers indvirkning herpå. Når vi samarbejder med kunder, er vi ofte involverede fra det første kaffemøde til den afsluttende evaluering. At få lov til at følge mennesker på tæt hold fra start til slut gennem en til tider udfordrende og krævende udviklingsproces, og sammen fejre store og små successer, det er spændende! Og det, der får mig til at stå op om morgenen.

Læs mere om Lea

Lea fungerer som udviklingskonsulent og står for koordinering af projekter, og bidrager med sparring på processer og aktiviteter. Derudover varetager hun analytiske og praktiske opgaver i forbindelse med udvikling og facilitering af projekter.
I sin fritid tager Lea på kulturelle roadtrips og hengiver sig til spanske tv-serier.