Delendorff blev etableret i vinteren 2005. Siden da er det gået rigtig stærkt. Vi har været involveret i mere end 350 forskellige udviklingsprojekter og processer, foruden utallige foredrag og inspirationsoplæg. Vi er ikke bare et rådgivningsfirma! Vi tager ansvar og løser opgaverne i tæt samarbejde med vores kunder, og har derved erhvervet os et bredt spektrum af erfaringer og kvalifikationer på tværs af offentlige organisationer og private virksomheder.

Jacob Høj Jørgensen

Chefkonsulent, Ejer af Delendorff
M.Sc.(Econ.), Ph.D.

”Udvikling kræver viden, tillid og mod til at prøve nye veje. Når alle tre elementer er tilstede skaber det værdi hos dig fordi det fører til ny praksis. Det bedste ved mit job er når du som kunde har brudt en måde at se tingene på og har flyttet dig i praksis. Det er forskellen mellem før og efter jeg kigger på, og så selvfølgelig hvor meget du smiler! Jeg har haft en god dag, når vi på kontoret og sammen med vores kunder har nået målet og har haft det sjovt i en udviklingsproces. Det har vi heldigvis rigtig tit!”

Læs mere om Jacob

Jacob er sparringspartner, rådgiver og facilitator i udviklingsprocesser – fra konceptudvikling til implementering og lancering. Han har erhvervet sig en gennemgående forståelse for processer gennem mange års erfaring og forskning. Derudover er han tæt tilknyttet flere universiteter som ekstern lektor, og publicerer løbende artikler i internationale videnskabelige tidsskrifter.
Når der holdes fri står den på presset druesaft – nogle kalder det ”vin”, hygge med børnene og en løbetur.

Lea Mejlholm

Seniorkonsulent
Cand.mag.

”Jeg er særligt optaget af forholdet mellem udvikling og kreative og innovative processers indvirkning herpå. Når vi samarbejder med kunder, er vi ofte involverede fra det første kaffemøde til den afsluttende evaluering. At få lov til at følge mennesker på tæt hold fra start til slut gennem en til tider udfordrende og krævende udviklingsproces, og sammen fejre store og små successer, det er spændende! Og det, der får mig til at stå op om morgenen.

Læs mere om Lea

Lea fungerer som seniorkonsulent og agerer rådgiver og facilitator i udviklingsprocesser i private virksomheder og offentlige organisationer. Med rygsækken fuld af den nyeste teoretiske viden tilfører Lea nye perspektiver på læring og forandring, som bidrager til stadig udvikling – både internt og eksternt. Lea har derudover stor erfaring med bæredygtighed og cirkulær økonomi i et forretningsudviklingsperspektiv, og er skarp på konvertering af teori og gode ideer til vedvarende adfærdsændringer.

I sin fritid tager Lea på kulturelle roadtrips og udforsker det kulinariske univers – både ude og hjemme.

Sofie Winther

Projektmedarbejder
Cand.mag.

”Jeg arbejder i krydsfeltet mellem strategisk design og innovation, hvor Design Thinking skaber rammen for udviklingsprocessen. Det er min overbevisning, at de mest succesfulde og holdbare løsninger skabes gennem samskabelse og brugerinddragende processer. At guide virksomheder og organisationer og brugeren gennem denne proces og finde nye og uventede løsninger, som kan gøre en reel forskel for virksomheden, er i mine øjne både spændende og udviklende at være en del af.”

Læs mere om Sofie

Sofie bidrager med den nyeste viden inden for innovation, designmetoder og formidling. Hun indgår i konceptudvikling af innovationsforløb og varetager analytiske og praktiske opgaver i forbindelse med facilitering af projekter. Derudover fungerer hun som sparringspartner for virksomheder i kortere og længere udviklingsforløb. Sofie har stor erfaring med cirkulær økonomi og udvikling af bæredygtige strategier, og den viden og erfaring bringer hun i spil i virksomheders bæredygtige udviklingsprocesser.

Når Sofie ikke sidder på kontoret, planlægger hun den næste rejse til en eksotisk destination eller deltager i et af de mange kulturelle arrangementer, som Aarhus har at byde på.