“Jeg havde brug for sparring på et pilotprojekt, som jeg skulle gennemføre i perioden april 2014 – marts 2015. Jeg har haft nogle gode møder hos Delendorff, både før og efter afviklingen af pilotprojektet.

En af aktiviteterne i pilotprojektet var at arrangere og afvikle en konference med potentiel kundegruppe og samarbejdspartnere. Jacob og Helle ydede uundværlig bistand i denne proces.

Resultatet af rådgivningen hos Delendorff var, at konferencen blev en succes og jeg føler mig godt klædt på til at komme videre med processen på en ordentlig måde; det har givet mig en vis sikkerhed at få professionel rådgivning og vendt de vigtigste spørgsmål. Metoden hos Delendorff har ligeledes passet mig godt. Delendorffs perspektiv på mit projekt har hele tiden vekslet mellem det teoretiske og det praktiske. Samtidig er Delendorff dygtig til at se på de mere strukturelle og grundlæggende aspekter af projektet; det var meget brugbart at få et par friske øjne, der kan sætte alting i et nyt og uventet perspektiv.“

– Thomas Olesen, iværksætter