Vi er godkendt som leverandører til flere EU-finansierede projekter som eksempelvis Rethink Business 4 – Cirkulær forretningsudvikling og ECSMV. Du kan læse mere om vores kompetencer og metodiske tilgange ift. projektet her, og nedenfor et par eksempler på hvad virksomheder tidligere har fået ud af at samarbejde med os i lignende projekter.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen på både telefonen og mailen.

 • “Det er helt klart en stor hjælp vi har modtaget fra vores konsulentteam, der har hjulpet os til at fokusere på at navigere i retninger, vi ellers ikke var kommet i nærheden af. Samtidig er vi blevet præsenteret for gode værktøjer, som vi har kunnet arbejdet med, og som har været af betydelig styrke.

  Udover casen med Everuse har vi samtidig og i flere omgange også drøftet virksomhedens overordnede forretningsmodel, og det har så afgjort været godt.

  Det er vores vurdering, at samarbejdet samlet set har været værdifuldt – både ift. projektet her, men også for virksomhedens fortsatte færd.”

 • “Til dagligt driver vi et fuldblodsentreprenørfirma, med alt hvad det indebærer. Tidsforbrug er altid et emne når der skal prioriteres. Derfor er det ekstremt vigtigt for os at gå målrettet til værks. I dette tilfælde har vi været udenfor vores faglige komfortzone, men vores konsulentteam har på alle måder formået at hjælpe os til at holde snuden i sporet og fokusere på næste skridt.

  Konsulentteamet har virkelig gjort en forskel, når vi snakker opgaveprioritering og fokus på rentabilitet. Vel og mærke uden at gå på kompromis med formålet med omstillingen.”

 • “Vi er en virksomhed i udvikling med mange aktiviteter og projekter. Vi har en klar strategi for hvad vi vil som virksomhed og som mennesker, og har gennem hele opbygningen af vores virksomhed haft et stort fokus på, hvordan vi kunne gøre det bedre og mere bæredygtigt.

  Men det at have en sparringspartner med på vognen har skabt stor værdi. Konsulentteamet har stillet os spørgsmål og afkrævet os svar, og givet os en forståelsesramme for det vi allerede gør, så vi kan arbejde mere målrettet med det. I løbet af processen er nye idéer til et nyt forretningsområde dukket op, som vi har sparret med konsulenterne om. Det har givet os en retning for, hvordan vi kan arbejde videre med den nye produktlinje inden for re- og upcycling, så vi har en plan, og kan gå mere målrettet til udviklingen og implementeringen af de nye produkter.”

 • “Det har på alle måder været et udfordrende forløb. Vi står nu ved startsnoren igen, med en reduceret ejerkreds og med en kæmpe opgave foran os. Vi gik ind i projektet med en tyrkertro på at vores produkt var unikt og uundværlig. At produktet er unikt, kan vi stadig stå ved, men uundværlig er det desværre ikke. Her kommer konsulentteamet ind i billedet, som en meget kompetent sparringspartner og facilitator med øje for menneskerne bag.

  Konsulentteamet har hjulpet os igennem en svær periode, hvor der har været stort behov for at tænke ud af boksen og samtidig opretholde motivationen. Foruden konsulentteamets vejledning, tvivler jeg på at virksomheden havde overlevet perioden.”